Απεργία Πέμπτη : Απεργούν διανομείς και υπάλληλοι εξωτερικών εργασιών / Ακινητοποιημένα θα είναι σήμερα μετρό.

Στην άρση του μέτρου του δακτυλίου προχώρησε για την πέμπτη 18 νοεμβρίου το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας, εξαιτίας της απεργίας που . Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Ακινητοποιημένα θα είναι σήμερα μετρό.

Απεργία σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό. Archaeology of Greece & Cyprus/Î'ρχαιολογία Ελλάδας
Archaeology of Greece & Cyprus/Î'ρχαιολογία Ελλάδας from 2.bp.blogspot.com
Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ακινητοποιημένα θα είναι σήμερα μετρό. Δεν θα ισχύσει αύριο, πέμπτη, 18 νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής . 24ωρη απεργία για αύριο πέμπτη 18 νοεμβρίου στο μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ αποφάσισαν οι ομοσπονδίες εργαζόμενων με αφορμή το . Στην άρση του μέτρου του δακτυλίου προχώρησε για την πέμπτη 18 νοεμβρίου το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας, εξαιτίας της απεργίας που . Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Άρση του δακτυλίου την πέμπτη λόγω της απεργίας των μμμ.

Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες.

Απεργία σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό. Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. 24ωρη απεργία για αύριο πέμπτη 18 νοεμβρίου στο μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ αποφάσισαν οι ομοσπονδίες εργαζόμενων με αφορμή το . Άρση του δακτυλίου την πέμπτη λόγω της απεργίας των μμμ. Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία. Δεν θα ισχύσει αύριο, πέμπτη, 18 νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής . Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και . Στην άρση του μέτρου του δακτυλίου προχώρησε για την πέμπτη 18 νοεμβρίου το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας, εξαιτίας της απεργίας που . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . 24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ την πέμπτη 18 νοεμβρίου.

Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Δεν θα ισχύσει αύριο, πέμπτη, 18 νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής . Άρση του δακτυλίου την πέμπτη λόγω της απεργίας των μμμ. Στην άρση του μέτρου του δακτυλίου προχώρησε για την πέμπτη 18 νοεμβρίου το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας, εξαιτίας της απεργίας που . Απεργία σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό.

Συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και . Î'ίντεο| Î'1 ΜΠÎ'ΣΚΕΤ Î
Î'ίντεο| Î'1 ΜΠÎ'ΣΚΕΤ Î"ΥΝÎ'ΙΚΩΝ: OAX EARPLUS - ΚΡΟΝΟΣ Î'Î"ΙΟΥ from www.neatv.gr
Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Στην άρση του μέτρου του δακτυλίου προχώρησε για την πέμπτη 18 νοεμβρίου το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας, εξαιτίας της απεργίας που . Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Απεργία σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό. Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία. Δεν θα ισχύσει αύριο, πέμπτη, 18 νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής . Άρση του δακτυλίου την πέμπτη λόγω της απεργίας των μμμ.

Δεν θα ισχύσει αύριο, πέμπτη, 18 νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής .

Απεργία σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό. Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . 24ωρη απεργία για αύριο πέμπτη 18 νοεμβρίου στο μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ αποφάσισαν οι ομοσπονδίες εργαζόμενων με αφορμή το . Στην άρση του μέτρου του δακτυλίου προχώρησε για την πέμπτη 18 νοεμβρίου το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας, εξαιτίας της απεργίας που . Ακινητοποιημένα θα είναι σήμερα μετρό. Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Δεν θα ισχύσει αύριο, πέμπτη, 18 νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής . Συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και . Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. 24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ την πέμπτη 18 νοεμβρίου.

Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . 24ωρη απεργία για αύριο πέμπτη 18 νοεμβρίου στο μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ αποφάσισαν οι ομοσπονδίες εργαζόμενων με αφορμή το . Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Άρση του δακτυλίου την πέμπτη λόγω της απεργίας των μμμ. Απεργία σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό.

Συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και . Φωτιά στο χιονοδρομικό του Λαϊλιά - Σοβαρές υλικές ζημιές
Φωτιά στο χιονοδρομικό του Λαϊλιά - Σοβαρές υλικές ζημιές from cdn.cnngreece.gr
Στην άρση του μέτρου του δακτυλίου προχώρησε για την πέμπτη 18 νοεμβρίου το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας, εξαιτίας της απεργίας που . Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. 24ωρη απεργία για αύριο πέμπτη 18 νοεμβρίου στο μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ αποφάσισαν οι ομοσπονδίες εργαζόμενων με αφορμή το . 24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ την πέμπτη 18 νοεμβρίου. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Άρση του δακτυλίου την πέμπτη λόγω της απεργίας των μμμ. Δεν θα ισχύσει αύριο, πέμπτη, 18 νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής . Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες.

Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη.

Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Δεν θα ισχύσει αύριο, πέμπτη, 18 νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής . Άρση του δακτυλίου την πέμπτη λόγω της απεργίας των μμμ. Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία. Ακινητοποιημένα θα είναι σήμερα μετρό. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Απεργία σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό. Συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και . Στην άρση του μέτρου του δακτυλίου προχώρησε για την πέμπτη 18 νοεμβρίου το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας, εξαιτίας της απεργίας που . Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. 24ωρη απεργία για αύριο πέμπτη 18 νοεμβρίου στο μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ αποφάσισαν οι ομοσπονδίες εργαζόμενων με αφορμή το . 24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ την πέμπτη 18 νοεμβρίου.

Απεργία Πέμπτη : Î'περγούν διανομείς και υπάλληλοι εξωτερικών εργασιών / Ακινητοποιημένα θα είναι σήμερα μετρό.. Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Ακινητοποιημένα θα είναι σήμερα μετρό. Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία. Δεν θα ισχύσει αύριο, πέμπτη, 18 νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής . Απεργία σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό.